INDIVIDUELE COACHING

coaching
Het leven kun je vergelijken met het deinen van de zee. Het ene moment lekker rustig en het andere moment kunnen de golven behoorlijk rollen. Meestal kun jij je wel staande te houden, want je hebt door je levenservaringen geleerd hiermee om te gaan. Maar het kan gebeuren dat je zo overspoeld wordt door bepaalde gevoelens of een gebeurtenis dat je het even niet meer weet. Dan kan het fijn zijn als iemand met jou mee zou kunnen kijken.

Het coachingtraject

In het coachtraject gaan we samen aan de slag, zodat jij jouw innerlijke reis kunt gaan maken. De reis naar jouw hart, naar jouw verlangens, naar je innerlijk weten en naar de kern van jouw zijn. Op die manier leer je je kwaliteiten en talenten te (her-)ontdekken en hoe dat in te zetten, krijg jij jezelf beter in beeld. Het helpt je zeker om bewuster in het leven te gaan staan, om contact te maken en te luisteren naar de stem van jouw intuïtie / hart.

Hierbij maak ik gebruik van verschillende tools. Dat kan met bijv. Hartritme zijn of met een opstelling. Ook zet ik wel eens oefeningen in vanuit de Coachopleiding of vanuit de yoga. Weet dat het met jou afgestemd wordt! Coachen gebeurt, afhankelijk van het weer en wat bij jou past, binnen e/o buiten.

Het vergt moed om zo met jezelf aan het werk te gaan….om naar jezelf te kijken. Dat kan best confronterend zijn. Maar je doet het niet alleen en ik begeleid je daar graag bij. Je geeft jezelf als het ware een cadeau, omdat je dat waard bent!

Tarieven

Een coachsessie is een sessie dat op jou afgestemd is. Ieder mens en kind is uniek en dat geldt ook voor hun behoeften en processen. Meestal heb ik tijdens de kennismaking al snel duidelijk wat jij nodig zou kunnen hebben, maar dat kan nog wel eens veranderen tijdens de sessies. Soms heb je mij maar heel even nodig en ben je bijv. al klaar na 2 sessies. Dat is natuurlijk hartstikke fijn! Maar het kan ook zijn dat er iets meer tijd nodig zal zijn, afhankelijk van jouw proces en inzichten. Dat is de reden dat ik niet met pakketten werk, maar met een standaard uurtarief.

You can’t stop the waves, But you can learn how to surf.

John Kabat – Zinn